T2
t1
T3
T4
Ru_senastenytt.jpg

 

Taco-fest 30/10 2004, bilder finns här
Fiska regnbåge i Brännkläpptjärn. Klicka här för att se bilder ifrån Brännkläpptjärn.
Bilder ifrån Sommarfesten 2004 hittar du här
12 kilos gädda, kolla under "Tommys Gäddsida"


Vad är nu Träskerence och Fotbollsgolf undrar säkert många!

 

Krocketgolf Krocketgolf spelas med vanliga krocketklubbor men klotet har ersatts med tennisboll. I Vormträsk finns en 9-hålsbana på Byastugans område. Du spelar precis som vanlig golf men det är betydligt billigare än vanlig golf. Gör din egen bana på tomten hemma eller hyr Byastugan och spela. Karta över hålen kommer att läggas ut senare när jag får tid..

Fotbollsgolf:

Fotbollsgolf är precis som det låter, man spelar golf men använder (sparkar en) fotboll istället för golfboll + golfklubbor.En bana är gjord mitt i byn, går genom skogen från Erres till Byastugan och sedan tillbaks till Erres.  Denna företeelse är ett säkert vårtecken, lika säkert som vårfåglarna och islossningen.

Fotbollsgolfen har förekommit i Vormträsk en herrans massa år, jag vet inte vem som kläckte idén men om jag minns rätt så var det Jan-Errold (Erre), Mikael A och Johnny Ivansson som startade upp detta. Under hela sommaren spelas det, fler än dessa tre brukar spela. Om du hyr Byastugan under en helg i sommar så kommer du säkert att få se och höra ett par Fotbollsgolfare, 2 av hålen finns på Byastugans tomt.


Träskerence: Ulf Karlsson, Tommy Andersson och Erland Andersson startade Träskerence 1989, första träffen hölls i vårat hus (Erland), sedan -90 har vi hållit till i Byastugan. Jag vet inte vem som fick idén men vi bestämde att vi skulle ta med oss våra datorer och träffas hemma hos oss en helg, spela spel, programmera, äta god mat och umgås. Sedan dess har vi träffats minst en gång per år (vår och höst) och tagit med oss våra datorer till Vormträsk. Vi håller ju på att vara GUBBAR (eller är) men det hindrar oss inte....


Nyheter
Tacofest Vormträsk, Bilder
2004-11-18
En lyckad sommarfest igen
2004-07-16